Tanken idag var att plocka fram något ur utkastskafferiet, för att bearbeta till en läsbar text. Fragment som ligger på lagring, för en vända till. Tankestenar som ska lyftas och beskådas från nya vinklar. Något gömt, glömt eller annat.

Men det ville sig inte riktigt. Fick inte in rätt frekvens på min mottagare och hamnade i tankar om frekvent. Så värst högfrekvent textleverantör, tror jag inte jag blir. Mest för att jag gillar att tillbringa tid med mina texter och låta dem ta andra vägar, än de ursprungliga. Lite egentid med texten, innan den släpps lös för allmän beskådan och man känner att den står för sig själv. Lite som: lär dig krypa, lär dig gå, lär dig älska IFK.

Avsändare/Iristerisk

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s