Varför kommer man ihåg till synes, fullkomligt ovidkommande saker? Har fått för mig att det som lagras i minnet, ska vara till någon slags nytta. Minnet ska ha en funktion, ungefär som lever, njurar, eller en hand. Sålla bort skräp, eller gripa tag i saker. Skicka varningssignaler och lagra välbehövliga kunskaper.

Utifrån denna pragmatiska inställning, begriper jag inte, vad nedanstående tar upp plats för. Gränsen mellan det patetiska och när vingarna bär, är ibland hårfin. Inte behöver jag använda Svantes låt, som måttstock för den gränsen. Kommer fram till att det varken är Mulliga Maj, eller det ensamma sänggåendet, minnet lagrat åt mig. För framtida TP, Quiz och korsordslösande, sparades Doris, som synonym för tjej. Ett synnerligen kortlivat bruk, som jag kan briljera med kunskap om. Dags att börja lösa korsord.

 Mulliga Maj en Doris för boys

synd att en sån ska gå solo till kojs

Lösare/Iristerisk

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s