Mot åldrandet. Vet jag inte riktigt, om jag ska haka på. Tycker det är ganska lockande att dra sig tillbaka, med ålderns rätt och ett liv av fullt ös. Sitta där och se hur andra kämpar och står i, för att uppfylla krav och förväntningar. Få skjuta upp saker till morgondagen, utan att det gör så mycket. Frukostera i godan ro, så många gånger jag vill, nästan. 

Sälla mig till tantskaran, helst den där som skildras i engelska tv-serier, där de försöker gifta bort unga släktingar och sitter vid sidan om och ser ungdomarna dansa. Vuxna damer, väl medvetna om sin ålders rätt. 

Vill få använda systerskor, av bekvämlighetsskäl. Fast det förstås, jag tycker dom är snygga dessutom. Svåra att få tag i dessvärre. Slippa hänga på de senaste trenderna, som inte stannar den tid som krävs i min acceptans-karantän. 70 det nya 50, är givetvis fantastiskt när det gäller hälsoaspekten, resten är tveksamt. För egen del har jag haft mitt 50, nu ser jag fram mot mitt 70 och vad det har att erbjuda. På samma sätt som jag är nyfiken på varje ny dag. Inte vill jag upprepa gårdagen hela livet ut, eller envist hänga fast vid någon jag var. Vill möta mitt åldrande och se vad det innebär för utmaningar. 

Fast såklart, försoffning ska jag motarbeta och nyfiken vill jag inte dö. Upp till kamp!

Kämpe/Iristerisk

2 reaktioner på ”KAMPEN

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s