Vad håller dom på med, dom slutar ju innan dom hunnit börja. Försvinner ut i nattmörkret, som en överspeedad Speedy Gonzales, innan man hunnit ta av hatten och hälsa. Veckorna kör förbi dagarna så det ryker om det och snart är det jul igen. Juli vart tog du vägen?

Vart tog ledan vägen? Den roliga tristessen, då man hinner tänka alla onyttiga tankar, fantisera och ha sig, som botemedel mot stressrelaterade sjukdomar. Mer lathet åt folket och färre måsten. Nu! Inte bara vecka 28-31 och ytterligare en femte. Utan strunta i måsten och skjut upp till morgondagen, lite när som helst. Prestera mindre på alla plan, när det inte är av nöden tvunget.

Stanna upp, inta ryggläge och glo på molnen. Visserligen inget man kan skryta med, inför vem man nu vill skryta inför. Inget att sätta på sitt CV, eller göra karriär med. Men som sagt dagarna kör sitt race, oavsett vad man gör och disken står kvar i morgon också. 

Dagledig/Iristerisk

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s